Search
  • Chris O'Reilly

Get**it done!Getit**done! How do you get it done?

"Först och främst startar jag alla mina dagar likadant. Ligger och drar mig tio minuter i sängen och sen äter jag en stabil frukost, lyssnar på musik och avrundar med en go snus. Är en stor användare av att-göra-listor. Brukar tänka: går det att checka av så checkar man av det. Får mycket energi och inspiration av vänner och kollegor. Men framförallt att jag har ett långsiktigt mål med utsatts milstolpar.

När jag har dåliga dagar går jag antingen en lång promenad eller kör ett extra svettigt pass på gymet. Då får jag tid för mig själv, får ut mina frustrationer och kan under tiden tänka logiskt kring saker."

Benjamin Kype, 24 år, marknadsföringsstudent blivande storföretagare. #igetitdone #gbgfringe @benjaminky


9 views
STAY TUNED
  • Instagram Social Icon
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
With support from 
FESTIVAL PARTNERS