Search
  • Chris O'Reilly

Irrbloss får oss i trans med "Stuck in the movement"Du är inte längre i Göteborg. Luftfuktigheten, glaciärblåa ljuset, omringad av korallrev. Plötsligt händer det. Fast du sitter still känns det som att du förflyttas. Med sina pulserande kroppar och uttryckslösa ansikten flyter du med i strömmen. Mållöst. Prestationslöst. Dansen visar havets olika skepnader. Storm. Lugna bukter. Vi sätts i trans som får oss att slappna av och följa med. Föreställningens namn är verkligen träffsäker. "Stuck in the movement" lär oss att kroppar kan vara magnetiska. Individen försvinner och blir ett med något större. Det urfolk har försökt berätta för oss fångar Irrbloss med sitt nät.

Bottom line: Poetisk filosofi under havet.  


61 views
STAY TUNED
  • Instagram Social Icon
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
With support from 
FESTIVAL PARTNERS