Search
  • Chris O'Reilly

When was the last time you had sex on top of a mountain?Ett hemligt kuvert. Trollformler på ungerska. Poeterna säljer sin sexualitet och sårbarhet. Det som brister är att det inte är charmigt. Att vara undergiven, fröken försiktig, duktig flicka skaver i hjärtat när det inte är sarkasm. Maktstrukturerna finns överallt i samhället men som uppsättning kritisera nutiden och samtidigt återskapa de normer som håller det vid liv är att skjuta sig själv i foten. Produktionen är som ett barn som tror att det utmanar dig när det frågar om du någonsin varit kär. Du svarar tålmodigt ja och inväntar fnitter. 

Bottom line: Spoken Word på samma nivå som din lokala Open Mic.


16 views
STAY TUNED
  • Instagram Social Icon
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
With support from 
FESTIVAL PARTNERS